LA CARTA SETMANAL

D'EN JOSEP MIRÓ I ARDÈVOL

e-Cristians és ara el Corrent Social Cristià (e-C)

Benvolgut/da amic/ga d’El Corrent,

El passat dissabte 25 de maig es va celebrar l’Assemblea Extraordinària, en la qual es van aprovar per unanimitat les modificacions estatutàries necessàries per procedir amb la fusió entre e-Cristians i El Corrent, sota la denominació del Corrent Social Cristià (e-C) amb el peix com a símbol i color rosa quaresma com a color corporatiu.

El resultat és que a dia d’avui hem fet un pas decisiu per trencar la tendència a l’atomització de les entitats cristianes. Som molt més grans i amb més capacitat d’acció. Una capacitat contrastada amb la nova direcció formada per la direcció d’e-Cristians i el grup de coordinació d’El Corrent. Aquests són els noms:

President: Josep Miró i Ardèvol  
Comissió Executiva:Secretariat General:
·         Secretària: Alicia Berenguel·         Secretari: Josep Armengol
·         Ramón J. Fonte·         Tresorer: Salvador Turu
·         Francisco Jiménez·         Daniel Arasa
·         Javier Mirallas·         Anna Costa
·         Marc Miró·         Pablo Ginés
·         Ramón Rodríguez·         Dani Lacambra
·         Maria Pilar Ruiz·         Frederic Macias
·         Albert Solé·         Antoni Pedragosa
·         Josep Subirachs·         Josep Manuel Prats
 ·         Carles Ros
 ·         Jaume Soler
 ·         Jordi Soley
 ·         Montse Vadillo

Per aprofitar el nou impuls, et convido a participar en els següents àmbits de treball, que no esgoten les iniciatives a prendre en aquest àmbit orgànic bàsic per a l’acció:

  • Comissió d’Educació, formada per mestres i professors i també pares i mares vinculats al món de l’ensenyament per generar alternatives a la dinàmica d’adoctrinament, arribar a constituir una sectorial d’ensenyants i, en general, tots els temes que ens afectin d’aquest àmbit.
  • Comissió de Comunicació i Xarxes, format per professionals. A més, si pel teu gaudi ets present en alguna xarxa, pots fer un bon servei oferint-te a difondre els missatges que produïm.
  • Comissió de Formació i Cultura. Responsable de promoure les activitats formatives internes i externes, i també de fer-se present en la construcció de l’alternativa cultural. Específicament d’aquí a pocs dies rebràs un escrit per si estàs interessat/da a conèixer i aprofundir en la doctrina social cristiana. Aquesta àrea també és la responsable de continuar amb el Club de Lectura.
  • Grup de Joves, en procés de formació. Si tens menys de 35 anys o coneixes a joves que puguin estar interessats, és el moment d’apuntar-te al grup.
  • En procés de constitució: Comissió d’Impuls i Grup de treball sobre el Congrés Cultural Cristià.

Estem impulsant presentacions del Corrent Social Cristià a grups parroquials, escoles, associacions, etc. Et convido que en promoguis una en el teu àmbit.

Per aquells que teniu vocació i capacitat per escriure, us convidem a enviar textos, bé en format d’articles d’opinió, d’informació sobre fets i esdeveniments o reportatges, per a donar-los a conèixer per mitjà de mitjans digitals.

Ara és el moment decisiu de fer-nos més forts. Participa i, si encara no ho has fet, fes-te soci d’El Corrent Social Cristià.

Una cordial salutació,

Josep Miró

Compartir

SEGUEIX-NOS A:

Formulari d'inscripció al
Corrent Social Cristià


PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS Les seves dades seran tractades per Corrent Social Cristià amb la finalitat de poder subministrar-li la informació que ens ha sol·licitat i d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 (Reglament general de protecció de dades) i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. No seran comunicades a tercers ni s'utilitzaran per cap altra finalitat. L'informem que pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a l'adreça: info@elcorrent.org